- Autor: biricv
- Doba přípravy (min.): 90
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Celer bulva | 409 |
Mrkev | 384 |
Cibule | 177 |
Těstoviny (v suchém stavu) | 350 |
Kuřecí prsa bez kůže | 400 |
Olej olivový | 25 |
Sójová omáčka | 50 |
Energetická hodnota celkem: 10098 kJ
Bílkoviny (g): 149,
Tuky (g): 36,
Sacharidy (g): 366,
SAFA (g): 17,
Cukry (g): 81,
Vláknina (g): 32,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 2525 kJ
Bílkoviny (g): 37.3, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 91.5, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 20.3, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.